billighemsida.blogg.se

Hej! Jag är en webbutvecklare som med den här bloggen vill dela med mig av tips och trix till dig som också är intresserad av att skapa hemsidor. Jag har testat många bra och billiga tjänster varav vissa faktiskt är helt gratis.

Billig hemsida

Publicerad 2013-06-23 18:01:22 i Allmänt,

Välj rätt väg från början för att få en billig hemsida.

Det finns många vägar att välja för att komma billigt undan när man vill skapa sin egen hemsida. Det gäller dock att akta sig så man inte väljer en lösning där din hemsida inte kommer vara online hela tiden eller att den kommer vara svårhittad för sökmotorerna. Det gäller också att välja en lösning som du inte kommer växa ur så att mycket av ditt arbete blir ogjort när du behöver byta tjänst.

Online hemsidebyggare

Om man inte har erfarenhet av webbprogrammering är den bästa lösningen enligt mig att använda en hemsideskapare - ett online verktyg som man jobbar med direkt i webbläsaren. Dessa verktyg är i regel väldigt enkla att jobba med, och har på senare år utvecklats kraftigt så att man verkligen kan producera väl genomtänkta hemsidor med dem.

Det brukar börja med att man får välja en mall att utgå ifrån. Det brukar finnas hundratals olika mallar i varje verktyg och man kommer kunna göra förändringar i mallarna senare, så bli inte orolig att din hemsida kommer se likadan ut som alla andras. Därefter brukar man få editera sin sida genom att dra ut olika element som texter och bilder på sin sida. Till sist gäller det bara att fylla din sida med intressant innehåll och göra små justeringar som gör din hemsida unik.

Alla kan bygga en hemsida idag och det tycker jag är fantastiskt.

Billig hemsida och till och med gratis ibland

Dessa verktyg (hemsidebyggare) brukar vara gratis i 30 dagar för att sedan börja kosta en mindre månadsavgift. Det brukar vara en väldigt låg månadsavgift så du kan få en professionell och väldigt billig hemsida på detta sätt. Vissa av verktygen börjar aldrig kosta pengar utan erbjuder sin tjänst gratis mot att du låter en liten länk ligga längst ner på din hemsida. Detta är en smaksak vad du väljer, och du kan alltid välja att börja betala en abonnemangsavgift senare om du så skulle önska.
 
Jag tycker verkligen du ska kolla upp vilka gratis hemsida och billig hemsida-alternativ det finns idag.
 
Gratishemsidor.nu finns det bra recensioner om de verktyg jag pratar om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela