billighemsida.blogg.se

Hej! Jag är en webbutvecklare som med den här bloggen vill dela med mig av tips och trix till dig som också är intresserad av att skapa hemsidor. Jag har testat många bra och billiga tjänster varav vissa faktiskt är helt gratis.

Få inspiration till bloggen eller hemsidan

Publicerad 2013-09-28 15:52:25 i Allmänt,

Alla som bloggar har nog lite då och då kännt att det saknas inspiration - så kallat skrivkramp. Det är väldigt lätt att hamna där, men det finns också några enkla knep för att ta sig ur det.
 

Spara favoriter

Läs mycket på andra bloggar om samma ämne som du bloggar om. Spara de bästa bloggarna som favoriter i din webbläsare. Du kan också använda ett verktyg som Bloglovin för att på ett enkelt sätt följa alla dina favoritbloggar på ett ställe. Det är ofta man kan hitta bra inspiration av att läsa sådant man är intresserad av.

Åk utomlands/Byt miljö

Att byta miljö är ett jättebra knep för att skrivkrampen ska släppa. En sista minuten resa till någon grekisk ö t.ex. På dagarna solar du och badar och på kvällarna sätter du dig vid poolbaren eller på din balkong och skriver med en kall öl jämte. Du behöver inte heller tänka på att du måste ha Wifi tillgängligt när du skriver. Börja med att skriva dina blogginlägg i Word-dokument, så kan du lägga in dem på din blogg allt efter som.

Skriv om sådant du har ett genuint intresse av

Att skriva om ämnen som verkligen intresserar dig är nästan ett krav för att det ska bli bra. Det är mycket enklare att komma på saker att skriva om då du har ett intresse.

Sök upp filmklipp på sådant du är intresserad av och skriv om vad du sett.

 Att söka upp filmklipp på t.ex. Youtube är ett enkelt sätt att hitta saker att skriva om. Antingen kanske det händer något specifikt i filmklippet som du skriver om eller så kanske du gör om filmklippet till ord. I vissa fall kanske det är lämpligt att länka till filmklippet och skriva något om det.
 
Här är ett exempel på en blogg jag tycker är bra som handlar om hur man bygger hemsidor.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela