billighemsida.blogg.se

Hej! Jag är en webbutvecklare som med den här bloggen vill dela med mig av tips och trix till dig som också är intresserad av att skapa hemsidor. Jag har testat många bra och billiga tjänster varav vissa faktiskt är helt gratis.

Att tänka på om du ska anlita en webbutvecklare

Publicerad 2013-07-13 16:26:08 i Allmänt,

Mitt råd om du skall anlita en webbutvecklare eller webbyrå är att se till att du själv har möjlighet att editera den hemsida som du får. Du borde också tänka på att anlita en webbyrå där du inte behöver investera en stor summa pengar direkt och därefter när hemsidan är klar riskera att du inte får någon hjälp längre. Det är bättre att anlita en webbyrå som tar en liten startkostnad och därefter en löpande kostnad månadsvis eller kvartalsvis där det ingår några supporttimmar och lite underhåll. På så vis är du som kund alltid viktig för webbutvecklaren, eftersom betalningen löper på i abonnemangsform, och inte bara i startfasen när hemsidan skall byggas. Oftast tar ändringar inte så lång tid att göra så det räcker oftast med en eller ett par supporttimmar i månaden.

Det är också guld värt att anlita en webbyrå där du får ett nära samarbete med webbutvecklaren. Det bästa är kanske att utvecklaren sitter hos ert företag under tiden sidan byggs, så man kan göra löpande avstämningar. Att hela tiden kontrollera att man är på rätt spår är viktigt när man utvecklar hemsidor. Ofta har beställaren många åsikter i denna typ av projekt, men det är viktigt att anlita en webbutvecklare med rutin som med sin expertis kan ge råd och förklara fördelar och nackdelar med att göra på det ena eller det andra sättet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela