billighemsida.blogg.se

Hej! Jag är en webbutvecklare som med den här bloggen vill dela med mig av tips och trix till dig som också är intresserad av att skapa hemsidor. Jag har testat många bra och billiga tjänster varav vissa faktiskt är helt gratis.

10 anledningar varför ditt företag behöver en hemsida

Publicerad 2013-08-10 23:05:11 i Allmänt,

Har du ett företag och funderar på att skaffa en hemsida? Här följer 10 bra anledningar till varför ditt företag behöver en hemsida.

 

1. Du har öppet inför hela världen 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Ditt kontor kanske har öppet mellan 08-17, mån-fre, men din hemsida kommer ha öppet jämnt. Om du säljer produkter eller tjänster som folk över hela världen kan tänkas vilja köpa så är det med tanke på tidszonerna extremt smidigt att få ut din information till alla runtom på jorden.

2. Du får en egen online broschyr som du när som hellst kan göra ändringar i.

Det är mycket enklare att göra ändringar i material på internet än att ändra material i kataloger och broschyrer som du trycker på papper. Du får också alltid plats med hur mycket text och bilder du vill på en hemsida, vilket gör att du kan ha mer utförlig information på din hemsida. Det är även mycket billigare med en hemsida i längden eftersom man slipper print- och distributionskostnader.

3. Nå ut till nya marknader

På internet är du inte längre ett litet lokalt företag. Du har alla möjligheter att nå ut till hela världens miljontals potentiella kunder. Internet är utan tvekan det mest kostnadseffektiva sättet att bedriva verksamhet både nationellt och internationellt.

4. Förbättrad kundservice

Genom att tillhandahålla en så kallad "Frågor & svar" sida på din hemsida så kan du svara på många kunders frågor utan att de behöver kontakta dig. Du kan också se till att kunden kontaktar rätt emailadress eller telefonnummer beroende på vilket ärende kunden har.

5. Gör ett professionellt intryck

Bara att ha en hemsida i sig gör idag att kunden får ett seriösare och mer professionellt intryck av ditt företag. Se på dina konkurrenter, förmodligen har de redan en hemsida och stjäl där många av dina potentiella kunder. Följ deras hemsidor och se alltid till att din är bättre.

6. Sälj dina produkter

Du behöver inte längre dyra lokaler, elräkningar och allt annat som innefattas av att driva ett traditionellt konsumentartikelföretag. Att sälja online via en webbshop är mycket billigare och är ett utmärkt komplement till din vanliga försäljning. Att skaffa en webbshoplösning kostar inte mycket idag, och det finns många bra webbyråer som kan fixa detta åt dig.

7. Marknadsför dina tjänster

Underhållare, advokater, doktorer, fastighetsägare och alla andra serviceorienterade företag borde visa sig på nätet för att kunder ska få veta vilka alternativ de har. Miljontals användare bestämmer sig för vilket företags tjänster de ska använda efter att de besökt företagens hemsidor på internet.

8. Samla information och skaffa dig värdefulla leads

Du kan använda dig av undersökningar och webbformulär på din hemsida för att samla värdeful information om dina besökare på din hemsida. Du kan också låta användare anmäla sig till ditt nyhetsbrev. Istället för att gå ut och samla leads så låter du dessa leads komma till dig. Detta är ett utmärkt sätt att samla kontaktinformation till potentiella kunder som har bra mycket bättre potential än gemene man eftersom de redan varit inne på din hemsida och förmodligen är intresserade av den typen av produkter/tjänster du tillhandahåller.

9. Omedelbar tillgång

Människor är i regel väldigt upptagna och gillar inte att behöva vänta på information. Ge dem vad de vill ha och när de vill ha det. Om du har möjlighet, erbjud gratis exempel eller en gratisperiod att testa din tjänst. Detta öppnar dörrarna för många fler kunder.

10. Sök nya medarbetare

Om du söker fler medarbetare till ditt företag så är din hemsida ett utmärkt ställe att skriva en annons om vilken typ av person du hade behövt. Har du tur så kommer just denna person att kontakta dig inom några dagar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela