billighemsida.blogg.se

Hej! Jag är en webbutvecklare som med den här bloggen vill dela med mig av tips och trix till dig som också är intresserad av att skapa hemsidor. Jag har testat många bra och billiga tjänster varav vissa faktiskt är helt gratis.

Ny laptop MacBook Pro 15.4" Retina-skärm MGXA2

Publicerad 2014-09-16 20:00:03 i Webbdesign, Webbutveckling,

Jag jobbar mer och mer i det egna företag jag startat upp under 2013. Det blir fler och fler kundmöten och där sitter jag med min (i för sig ganska nya) Windows-8-laptop. Jag gillar verkligen inte Windows 8. Jag får inte koll på det hur mycket jag än försöker. Det känns som att lägga pussel med detta rutnät av program, fast de pusselbitar man vill åt saknas alltid. Jag har därför börjat snegla på att skaffa mig en MacBook. Jag har försökt jobba med Mac-datorer innan och ska ärligt säga att jag inte riktigt fått grepp om Mac heller, men där tror jag mer det handlar om en vanesak. Jag har trots allt hört så mycket bra om Mac. En fördel till är att man som webbutvecklare kan få ganska bra kontroll på hur sidor ser ut i olika webbläsare och upplösningar genom att även ha en Mac-dator att testa på. Foto-och-bildhantering lär också vara något som är riktigt trevligt att jobba med på Mac.
 
Den dator jag tittat på heter MacBook Pro 15.4" Retina-skärm MGXA2 och har en riktigt fin upplösning på 2880x1800. Den kostar en slant (runt 15k) men jag väljer att se det som en investering. :)
 
Är det någon som har tips om vad man bör tänka på när man köper en Mac. Är det någon som rent av har erfarenhet av just denna dator?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela